Solarninovinky.cz

Seminář: Představení nových střídačů společnosti POWER-ONE

Společnosti Krannich Solar a Power-One Vás srdečně zvou na jednodenní seminář, který se bude konat 19.09. v Brně.

title=


Ústředním tématem semináře bude představení nových střídačů z rodiny AURORA TRIO, AURORA TRIO-5.8-TL-OUTD, AURORA TRIO-7.5-TL-OUTD a AURORA TRIO-8.5-TL-OUTD, které pokrývají výkony od 5,8 kW a vyplňují tak mezeru v produktovém portfoliu pro rezidenční trh. 

title=
Kompaktní, beztransformátorové střídače AURORA TRIO využívají výhod topologie použité u modelů AURORA TRIO 20.0-TL-OUTD a AURORA TRIO 27.6-TL-OUTD. Tato topologie byla upravena pro nižší výstupní výkony tak, aby byla zajištěna vysoká účinnost konverze v průběhu širokého rozsahu vstupního napětí. Precizní a rychlý algoritmus Maximum Power Point Tracking (MPPT) umožňuje hledat bod MPP v reálném čase a dosahovat tak maximálního výnosu. Díky dvěma nezávislým obvodům MPPT u modelů AURORA TRIO-7.5 a AURORA TRIO-8.5 mohou střídače bez problémů odebírat energii i ze dvou fotovoltaických polí s různými orientacemi.

Nová generace střídačů nabízí integrovanou funkci kontroly výstupního výkonu, monitorovací funkce a rozhraní pro senzory okolních podmínek bez potřeby jakýchkoliv externích komponentů. Systém může být jednoduše rozšířen pomocí volitelné zásuvné karty včetně Ethernet dataloggeru, který umožňuje monitorovat funkce střídače lokálně (integrovaný webserver) i vzdáleně (portál AURORA VISION) prostřednictvím LAN připojení (Modbus/TCP podporován).  Volitelná karta PMU nabízí podporu funkcí smart grid, vstupy pro monitoring okolních podmínek a další konektor pro komunikaci RS-485. 

Jako ostatní produkty z rodiny stringových střídačů AURORA TRIO jsou nové modely oblíbené u instalačních společností díky jejich vysoké účinnosti až 98%, jednoduché instalaci a údržbě. Nové modely mají posuvný čelní panel, který poskytuje jednoduchý přístup do připojovací a konfigurační části střídače bez nutnosti demontování celého krytu. Přehledný grafický displej umožňuje nastavení připojovacích parametrů a kontrolu funkce střídače. 

Mechanická konstrukce nových střídačů AURORA TRIO využívá konvenční mechanismus chlazení, díky čemuž je třída ochrany střídače IP65. Střídače tak mohou být instalovány ve venkovním prostředí bez jakýchkoliv omezení. 

Bližší informace o semináři naleznete ZDE



 O společnosti Krannich Solar


Krannich Solar s.r.o. je odborný velkoobchod a systémová firma pro fotovoltaiku. Nabízíme nejen solární panely, montážní systémy, střídače, optimizéry, kabeláž a komunikace, ale i poradenství a projektovou podporu. Celkový instalovaný výkon skupiny Krannich je v současné době více něž 1 GIGAWATT a díky tomu patří mezi  5 nejvýznamnějších dodavatelů v Evropě. Společnost Krannich Solar sídlí ve městě Weil der Stadt v Německu, má 15 poboček na celém světě a zaměstnává více než 370 zaměstnanců. Pobočka v ČR má distribuční sklad.  

O společnosti Power-One

Power-One, člen skupiny ABB, je předním poskytovatelem řešení pro obnovitelnou energii, konverzi energie s vysokou účinností a řešení energetického managementu. V současnosti je druhým největším světovým výrobcem fotovoltaických střídačů. Produkty divize obnovitelných zdrojů zajišťují nejvyšší výnosy z fotovoltaických polí a větrných farem pro energetické společnosti, komerční společnosti a domácnosti. Power-One má 40 let zkušeností s výrobou vysoce účinných zdrojů pro mnoho průmyslových odvětví včetně obnovitelné energie, datových úložišť a průmyslových a síťových energetických systémů. Společnost sídlí v Camarillu, CA a má globální obchodní kanceláře, výrobu a R&D centra v Asii, Evropě a Americe. 

Datum: 31.5.2014 | Rubrika: Solarninovinky.cz

Zdroj: Solarninovinky.cz

O webu

Zajímáte-li se o solární ohřev vody, pak jste na našich webových stránkách na správné adrese. Zde nejdete základní informace, které potřebujete znát, abyste se v dané problematice dobře orientovali. Dozvíte se zde, co je solární ohřev vody, a na jakém principu pracuje. Dále získáte informace o tom, v čem spočívá jejich velká výhoda. Budete-li si solární zařízení pořídit, je možné získat od státu také finanční podporu a to z programu Zelená úsporám.  Naleznete zde i malý slovníček nejzákladnějších pojmů. To a mnohem více naleznete na našich webových stránkách věnovaných solárnímu ohřevu vody.

Stránky webu