Evora.cz

Zdarma vstupenky na stavební veletrh For Arch 2014 v Praze

Vyplňte alternativní text For Arch 2014 Máte zájem se dozvědět něco víc o technologiích, které Vám vyhřejí Váš dům s velmi nízkými náklady?

Neváhejte a stavte se na stánku expozice 1 E 17a na kterém vystavujeme společně s Centrem pasivního domu.

Stavební veletrh For Arch 2014 v Praze patří mezi největší stavební veletrhy v Čechách a koná se od 16. 9. do 20. 9. 2014.

NOVINKA

V rámci stavebního veletrhu bude prezentována novinka v oblasti rekuperačních jednotek. Jedná se o malou decentrální rekuperační jednotku BluMartin.

Oblast působnosti:

Podlahové vytápění

NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT S ŽÁDOSTÍ O VOUCHER ZDARMA.

Datum: 31.8.2014 | Rubrika: Evora.cz

Zdroj: Evora.cz

O webu

Zajímáte-li se o solární ohřev vody, pak jste na našich webových stránkách na správné adrese. Zde nejdete základní informace, které potřebujete znát, abyste se v dané problematice dobře orientovali. Dozvíte se zde, co je solární ohřev vody, a na jakém principu pracuje. Dále získáte informace o tom, v čem spočívá jejich velká výhoda. Budete-li si solární zařízení pořídit, je možné získat od státu také finanční podporu a to z programu Zelená úsporám.  Naleznete zde i malý slovníček nejzákladnějších pojmů. To a mnohem více naleznete na našich webových stránkách věnovaných solárnímu ohřevu vody.

Stránky webu