Evora.cz

Vstupenky Zdarma na stavební veletrh FOR PASIV 2016 v Praze

 Máte zájem se dozvědět něco víc o technologiích, které Vám vyhřejí Váš dům s velmi nízkými náklady?

Neváhejte a stavte se na stánku expozice 5B17a na kterém vystavujeme společně s Centrem pasivního domu.

Veletrh Nízkoenergetických, pasivních a nulových domů FOR PASIV 2016 v Praze se koná od 21.1. do 23. 1. 2016.

Veletrh FOR PASIV nabídne velmi atraktivní doprovodný program jak pro odborníky, tak i laickou veřejnost. Připravovaný 4. ročník se zaměří na téma Udržitelné stavění a Jak se žije v pasivních domech. Návštěvníci se mohou těšit na tematické přednášky po všechny dny veletrhu a na Poradenské centrum připravované ve spolupráci s CENTREM PASIVNÍHO DOMU. Sem si návštěvníci mohou přijít pro odpovědi na své otázky k pasivnímu bydlení.

NOVINKA

V rámci stavebního veletrhu bude prezentována novinka v oblasti kompaktních rekuperačních jednotek. Jedná se o premiéru nové kompaktní rekuperační jednotky PICHLER PKOMClassic od renomovaného rakouského výrobce Lufttechnik J. Pichler GmbH.

Dále zde budou vystaveny designové distribuční elementy finské apolečnosti CLIMECON pro vzduchotechniku pro byty, rodinné domy, školky, školy, administrativní budovy atd.

V rámci stavebního veletrhu bude prezentována decentrální rekuperační jednotka BluMartin freeAir 100. www.blumartincz.cz

Oblast působnosti:

Podlahové vytápění

NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT S ŽÁDOSTÍ O VSTUPENKU ZDARMA.

Datum: 24.1.2016 | Rubrika: Evora.cz

Zdroj: Evora.cz

O webu

Zajímáte-li se o solární ohřev vody, pak jste na našich webových stránkách na správné adrese. Zde nejdete základní informace, které potřebujete znát, abyste se v dané problematice dobře orientovali. Dozvíte se zde, co je solární ohřev vody, a na jakém principu pracuje. Dále získáte informace o tom, v čem spočívá jejich velká výhoda. Budete-li si solární zařízení pořídit, je možné získat od státu také finanční podporu a to z programu Zelená úsporám.  Naleznete zde i malý slovníček nejzákladnějších pojmů. To a mnohem více naleznete na našich webových stránkách věnovaných solárnímu ohřevu vody.

Stránky webu